Şehit Adem Tunç İlkokulu
Aşağı Köşk Köyü TUTAK/AĞRI

VİZYON

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

MİSYON

Cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak.

Kütüphane Kitap Sayısı :1141
Öğretim Şekli :Normal Eğitim- Birleştirilmiş sınıflı bir okul değildir. Her sınıf seviyesinde bir adet şube vardır.

Öğretim Şekli

08.20-14.00

KATI YAKIT(KALORİFER)

Öğretmen servisi vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkeze yaklaşık 14 km uzaklıkta olup il merkezine yaklaşık 51 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

D965 Karayolu´nun yanında yer alan okulumuzun ulaşım zorluğu kardan dolayı yol kapanması vb. sıkıntıları bulunmamaktadır. Köy yoluna hiç girilmemektedir. İlçe merkezinde eşyalı apartlar bulunmaktadır.